Rocket-Man Porsgrunn

Rocket-Man, et prosjekt av ungdom for ungdom.

Våren 2020 startet Eidanger IL ungdomsprosjektet Rocket-Man i Porsgrunn. Det var Kjetil Haugersveen, leder av idrettslaget, og foreldrene til Jens, Gyril Lunde Tusvik og Stein Thomas Tusvik, som startet opp.

Eidanger idrettslag har i mange år hatt et stort engasjement rundt det å drive inkluderingsarbeid. Dette er «Norges gøyeste idrettslag» som er opptatt av, og gode på å tenke utenfor boksen.

Rocket-Man startet i det små, og har vokst til å bli et svært velfungerende ungdomsprosjekt. Vi er nå over 50 stk. til sammen med deltakere, aktivitetsguider og trygge voksne. Det er også venteliste på ungdommer som ønsker å være med. Flere i prosjektet har uttalt at «det føles som en stor familie!»

Gjengen treffes til fellesaktiviteter ca. annenhver uke.  I tillegg foregår det mye aktivitet i mindre grupper, eller en til en. Vi drar på overnattingsturer, klatrer, rir, padler kano/kajakk, bader, har filmkveld, kveldsmat på klubbhuset, står på ski, skøyter, aker, bowler og mye mer.

I dag er det Thomas Fjeldstad som er prosjektleder i Rocket-Man.

Aktivitetsguider Porsgrunn

Håkon K Hornberg

Haakon Pettersen

Ingrid Korneliussen

Karl Henrik Pedersen

Oliver Isdahl

Synne Marki

Thea Haugersveen

Tiril Lauritzen

Martin Hagen

Lea Sørensen

Frederik L. Specht

Josefina Montiel

Ada M. Seim

Martin Johannessen

Trygge voksne Porsgrunn

Thomas Fjeldstad

Bente Laulund-Pedersen

Gyril Lunde Tusvik

Jon Øverbø

Kenneth Laulund-Pedersen

Kjetil Haugersveen

Stein Thomas Tusvik

Tor Erik Helgesen

Therese Kaasene

Våre samarbeidspartnere

Rocket-Man på Instagram

Besøk oss på Facebook

Aktuelt fra Porsgrunn

Sykkelkollektivet

Sykkelkollektivet er et sykkelverksted som gir arbeidstrening. Dette tilbudet er for unge som ikke har kommet i gang med arbeid. Gjennom arbeidstrening hos Sykkelkollektivet får du arbeidserfaring. Vi utfører reparasjoner, service, og bytter deler på sykkelen din. Sykkelkollektivet og Rocket-Man deler lokaler.

Kontakt: Storgata 170, tlf. 40845831, sykkelkollektivet@eidanger.no