Aktivitetsguider

Rocket-Man Øvre Eiker søker aktivitetsguider!

Ønsker du å gjøre noe meningsfylt for andre? Bety noe, og gjøre en forskjell? Samtidig som du får lov å drive med aktivitet du selv syntes er gøy? Da er aktivitetsguide i Rocket-Man noe for deg!

Vi stiller ikke krav til formell utdanning eller spesiell arbeidserfaring, men du må være mellom 18 til 30 år, ansvarsbevisst, engasjert og kunne jobbe selvstendig. Og du må virkelig elske å jobbe med unge mennesker!

Du er mellom 18 og 30 år, og vil være selve bærebjelken i Rocket-Man-prosjektet gjennom din direkte oppfølging av barn og ungdom. Som aktivitetsguide initierer og deltar du i ulike former for aktivitet ukentlig. Enten gjennom fellesaktiviteter eller individuelle aktiviteter. Men vel så viktig gir du barn og unge muligheten til en god samtale, en sms eller en high five når hverdagen kan føles tung.

Personlig egnethet er viktig, og som aktivitetsguide vil du lønnes for ditt arbeid.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Send gjerne en søknad til ,
eller ring Ola Kvale direkte på telefon +47 92 83 23 33.

Aktivitetsguidene er selve bærebjelken i Rocket-Man. Dette er et prosjekt av ungdom for ungdom. Hver deltaker får tildelt en aktivitetsguide, en storesøster/storebror som støtter, veileder, heier og passer på. Dette har vist seg å være Rocket-Man sitt aller viktigste verktøy og suksessfaktor. Disse er i alderen 18 til 30 år, og her er personlig egnethet viktig.

Aktivitetsguiden og ungdommen treffes ukentlig gjennom felles aktiviteter, individuelle aktiviteter eller på telefon/SoMe.  Aktivitetsguidene er lønnet for sitt arbeid.

Ønsker du å gjøre noe meningsfylt, bety noe, og gjøre en forskjell for andre som aktivitetsguide? Ta kontakt med oss.