Rocket Man
Modum.

Rocket-Man skal jobbe for å skape et trygt og inkluderende miljø for barn og unge i alderen 12 til 18 år. Her vil de få en arena, et miljø og et aktivitetstilbud som fremmer trygghet, tilhørighet, inkludering og mestring.

Elton John-klassikeren “Rocket Man” setter ord på hvordan mange ungdommer har det. De er tilsynelatende velfungerende, men sliter med å passe inn. Og mange føler seg så utenfor, at de må ty til rusmidler for å takle hverdagen.

Jens Lunde Tusvik var en sånn gutt. Han smilte mye, var aktiv i idrettslaget og fungerte som veileder for andre. Men på innsiden var ting komplisert. Jens rotet seg bort i rus, tok en ufrivillig overdose, og døde i en alder av 21 år.

Foreldrene til Jens ønsket å snu sønnens død til noe positivt, og startet derfor Rocket-Man ­– et prosjekt oppkalt etter Jens’ favorittsang. Prosjektet fokuserer på å fange opp barn og unge som faller utenfor, som sliter med rus, eller står i fare for å gjøre det.

Rocket Man Modum

Rocket-Man, et prosjekt av ungdom for ungdom

Prosjektet skal drive aktivt forebyggende arbeid for å forhindre utenforskap blant barn og unge i alderen 12 til 18 år. Rocket-Man skal hver dag jobbe aktivt for å skape en arena, et miljø og et aktivitetstilbud som fremmer trygghet, tilhørighet, inkludering og mestring. Våre barn og unge skal kjenne at her kan de være seg selv, her blir de verdsatt som den de er, og her får de utfoldelse og aktivitet.

Ønsker du eller noen du kjenner å være aktivitetsguide? Send en epost til modum@rocket-man.no

Aktivitetsguider

Ola Bråthen Uhlen

Mohammad Murrhaf Assad Al-Fashtaki

Emil Kristensen Carlsen

Erlend Andreas Nordbø

Robin Kristiansen

Monica Lindgren

Henrik Gundhus Mørk

Peter Saastad

Christian Stærkebye Gudbrandsen

Vegar Johansen Weum

Frida Askheim

Trygge voksne

Morten Laache

Ole Haraldseth

Siw Denné

Terje Ingvoldstad

Anders Lind

Andreas Viljugrein

Helge Rolid

Henning Trondsen

Bård Pettersen

Lisabeth Viljugrein

Elisabeth Sørumshagen

Kontaktpersoner

Morten Laache

morten@rocket-man.no

 

Ole Haraldseth

ole@rocket-man.no

 

Kristoffer Sørensen

Supportere Næringsliv

kristoffer@symetra.no

 

Rocket-Man Modum Supporter Næringsliv

Andre samarbeidspartnere

Rocket-Man Modum Supporter Idrettslag

Gaver til Rocket-Man Modum 2024

  • Henning Kjemperud ønsket ingen gave til sin 50 års dag våren 2024, men opprettet en spleis for å bidra til Rocket-Man Modum sitt arbeid for ungdom i bygda vår. Resultatet ble 20 650 kroner! En stor takk for en utrolig raus gave fra Henning Kjemperud:)